GIBIT TEAMBUILDING: Aktivni piknik

Si želite preživeti nepozaben dan poln aktivnosti, zabave in dobre kulinarike v družbi vaših sodelavcev in prijateljev? Organiziramo Aktivne piknike za zaključene družbe (podjetja in organizacije), kjer poskrbimo za vse!
 

Za vas poiščemo ustrezno lokacijo, organiziramo različne teambuilding aktivnosti in pripravimo tekmovanje v različnih športih, poskrbimo za hrano, pijačo, glasbo ter druge zabavne in družabne aktivnosti.
 

Aktivni piknik sestavljajo različni sklopi, ki jih prilagodimo glede vaše želje, časovne in lokacijske možnosti, velikost skupine in interesa udeležencev.
 

Če boste  aktivni piknik preživeli v naši družbi bo to izgledalo približno takole:
 

 • Jutranji zbor srečanje udeležencev in druženje ob zajtrku (kava, čaj, rogljički)
   
 • Dopoldanske aktivnosti po izboru: pohod, kolesarjenje, nordijska hoja, preživetje v naravi, orientacija, skriti zaklad, igre brez meja itd. (aktivnosti lahko potekajo za vse udeležence skupaj ali po skupinah). V primeru napornejših aktivnosti poskrbimo za malico za vse udeležence.
   
 • Piknik/kosilo po končanih dopoldanskih aktivnostih.  Postrežemo različne dobrote z žara, ne ostanete pa niti brez sladkega presenečenja.
   
 • Po kosilu sledijo popoldanske aktivnosti po izboru: turnirji v različnih športih na primer odbojka na mivki, nogomet, namizni tenis, pikado in/ali zabavne aktivnosti kot so hoja pa vrvi, lokostrelstvo, sup-anje.
   
 • Če ste se odločili za tekmovanja in turnirje, resne ali zabavne, sledijo podelitve nagrad.
   
 • Proti večeru sledi prijetno druženje ob dobri glasbi našega DJ-ja in dodatnih kulinaričnih užitkih po vašem izboru.
   
 • Zaključimo v večernih urah, odvisno od vaših želja in energije, ki vam je po vseh aktivnostih še ostala;)

 

Zgoraj opisan program je samo primer aktivnega piknika, vam ga bomo organizirali po vaših željah!
 

Za rezervacijo in vse dodatne informacije smo na voljo na: info@gibit.si ali 040/331-833