FITBIT

Funkcionalna vadba za moč in vzdržljivost.
NA VEČ LOKACIJAH Z NOVIMI PRIPOMOČKI

Prvi obisk BREZPLAČNO!

Več terminov:
ponedeljek, sreda in četrtek

60 min treningi

GiBit športni park (Koseze - Ljubljana), OŠ Dravlje, OŠ Vič

S treningi smo že začeli, pridruži se tudi ti!

Prvi obisk BREZPLAČEN!

Zakajna trening FitBit?

FitBit je celostna športna vadba za moč in vzdržljivost, ki oblikuje telo in izboljša splošno kondicijo. Med treningom delajo vse mišične skupine, kar pomeni visoko porabo kalorij, ki jih poleg same vadbe porabljamo tudi med regeneracijo po treningu, ko prihaja do obnove mišic in tkiv v telesu. Intenzivnost treninga se s pomočjo pripomočkov prilagaja pripravljenosti in ciljem posameznika. TRX, elastike, uteži, medicinke, kolebnice, drogovi … omogočajo raznolikost vaj, dobra glasba dodaja energijo, izkušeni GiBit trenerji pa poskrbijo za pravilno izvajanje treninga. FitBit jeseni in pozimi izvajamo v dvorani, spomladi in poleti pa v naravi

3-mesečna karta

1 x tedensko
90 EUR
 •  

3-mesečna karta

2 x tedensko
130 EUR
 •  

6-mesečna karta

1 x tedensko
170EUR
140 EUR
 •  
Akcija

6-mesečna karta

2 x tedensko
250EUR
215 EUR
 •  
Akcija

3-mesečna karta

1 x tedensko
110 EUR
 •  

3-mesečna karta

2 x tedensko
150 EUR
 •  

6-mesečna karta

1 x tedensko
190EUR
170 EUR
 •  
Akcija

6-mesečna karta

2 x tedensko
290EUR
270 EUR
 •  
Akcija

Novi vadeči imajo možnost izkoristiti tudi začetno mesečno vadnino (40 EUR / 50 EUR).

Vzdržljivost in močza celo telo

Kako izgledatrening FitBit?

Vadba FitBit traja 60 minut in je sestavljena iz 3 delov: ogrevanja z razgibavanjem, glavnega dela z izvajanjem vaj po postajah in zaključka z ohlajanjem in razteznimi vajami: 

  • Ogrevanje – z enostavnimi gibi in brez dodatnih pripomočkov ogrejemo naše telo ter ga z dinamično-razteznimi vajami pripravimo na glavni del treninga.
  • Glavni del – je sestavljen iz večjega števila vaj/postaj (8-12), kjer izvajajmo vaje za določene skupine mišic ali za celotno telo. Z uporabo pripomočkov si vsak posameznik, ob pomoči trenerja, prilagodi težavnost vaje glede na njegove sposobnosti in cilje. Izjema so vaje z lastno težo, kjer vsak bije boj s samim seboj. Vsako vajo izvajamo določen časovni interval (45-60 sekund) v 2-3 serijah. Med vajami in serijami so kratki odmori, da lahko zamenjamo vaje/postaje.
  • Zaključek – zadnji del vadbe je namenjen ohlajanju in sproščanju telesa po napornem treningu ter razteznim vajam, s katerimi mišicam povrnemo njihov tonus.

Pozitivni učinkivadbe FitBit

Je vadbaprimerna zame?

FitBit je primeren za ženske in moške, ne glede na njihovo trenutno pripravljenost, saj s pomočjo številnih vaj, pripomočkov in trenerja, vsak opravi trening po svojih zmožnostih in napreduje glede na lastne cilje in vložen trud.

Kolikonaj treniram?

Odvisno od vaše trenutne pripravljenosti. Če ste začetnik/začetnica bo v prvi fazi dovolj 2x tedensko, nato lahko 3x ali vadbo kombinirate z drugimi športnimi aktivnostmi. Po treningu FitBit naj vedno sledi dan počitka, saj telo za uspešen rezultat potrebuje čas za regeneracijo.

Kdajbodo vidnirezultati?

To je predvsem odvisno od vaše trenutne pripravljenosti ter vaše motivacije in delavnosti na treningih. Slabše, kot ste trenutno pripravljeni, težji bodo prvi treningi, a hkrati večji  bo vaš napredek. Čisti začetniki boste hitro občutili spremembe, praktično iz treninga v trening. Vidni rezultati pa se, če vadite vsaj 2-krat tedensko, pojavijo nekje po 6-8 tednih. Redno opravljamo meritve telesne sestave in testiranja telesnih sposobnosti, da svoj napredek, če želite, vidite tudi v številkah

Kaj potrebujemza trening?

 • udobna športna oblačila
 • športne copate
 • plastenko z vodo
 • brisačo
 • voljo za nove zmage

Pošljite povpraševanje
ali prijavo

Prvi obisk naših vadb je BREZPLAČEN.
Po izpolnjeni prijavi ali poslanem povpraševanju bomo skušali čim hitreje odgovoriti na vaš kontaktni naslov.

  Kontaktirajte nas

  PRIJAVA NA E-NOVICE

  Prijavite se na naše e-novice in prejmite

  10% POPUST ob prvi prijavi na naše vadbe.

  Sledite nam