Reference

Naši poslovni partnerji

Mnenja naših vadečih

Super tim ste in vzdušje na treningih ter ob vseh ostalih druženjih je res odlično in to je tisto, kar vas loči od ostalih tekaških skupin/društev! Le tako naprej!

Mojca - Tek

GiBit zajec Nordijska hoja

Meni je všeč sveži zrak, prijetne punce in dober učitelj ;), ravno prav se vedno razmigam. Imate občutek za popravljanje, ko delam kaj narobe - en spoštljiv, prijazen način, tako da hvala 🙂

Petra - Nordijska hoja

GiBit zajec Nordijska hoja

Redna hoja me spremlja že dalj časa, zato je njena nadgradnja z nordijsko hojo zame toliko bolj pomembna. Z njo aktiviraš celo telo, še posebej hrbtni del, kar pripomore k lepši, vzravnani in sproščeni drži ter dobremu splošnemu počutju.

Neda - Nordijska hoja

GiBit zajec FitBit

Vadba Fitbit mi je všeč, ker sem v družbi vedno prijaznih in nasmejanih vaditeljev zelo sproščena in uživam sto na uro:).

Urška - FitBit

GiBit zajec BalaBit

Več let sem sodelovala pri raznovrstnih oblikah rekreacije in joge. Pogosto je vadba potekala z izvajanjem vaj vaditelja, ki ni imel posluha za nas izvajalce. Redko sem bila deležna individualnega popravljanja, kar mi veliko pomeni, saj se ne vidim in z nepravilno vadbo marsikaj lahko poslabšam v telesu. Vaditelji so samozavestno izvajali vaje in bili sami v odnosu s seboj. Pri vaših vaditeljih tega ni. So občutljivi za dogajanja okoli sebe, nas spodbujajo in nam pomagajo. Tudi raznolikost vaj in pripomočkov mi veliko pomeni, saj sem mnenja, da je raznolikost pomembna, telo ni samo nekaj mišic. Da ne pozabim, osvojila sem tudi tehniko nordijske hoje - hvala za potrpljenje.

Katarina - BalaBit

Rada bi pohvalila vso organizacijo in ekipo - odlični ste! Dobra organizacija, prizadevnost, profesionalnost, vedno pripravljeni za nasvet, dajanje napotkov. Hvala vam še enkrat!

Metka - Tek

GiBit zajec Nordijska hoja

Vsekakor se v vaši (naši) družbi odlično počutiva in se vračava domov vedno "nabiti" z veliko dobre energije in zadovoljstva. Vsega se ne da povedati, vsaj ne tako dobro, kot se to lahko čuti. In to šteje največ. Pri vas ceniva profesionalen, zanesljiv, pošten in prijazen odnos, iskrenost in brezpogojen trud, da bi zadovoljili željam svojih strank in kvaliteti svojega dela.

Mirjana in Mojca - Nordijska hoja

GiBit zajec FitBit

Vadba mi je všeč, ker se osredotoči na vse dele telesa in združuje tako cardio vaje kot vaje za mišice. Po uri Fitbita se bolje počutim in vem, da sem naredila nekaj za svoje zdravje.

Janja - FitBit

GiBit zajec BalaBit

Plavala sem kot še nikoli v življenju, pri tem pa mi je pomagalo tudi to, da sem hodila redno k vaši telovadbi, zato so bile moje "upokojene" mišice na to pripravljene. Resnično moram povedati, da se izredno dobro počutim odkar hodim na  telovadbo. Vaje so  mi  izredno všeč,  zato ker so razporejene za celotno telo. Pa da  ne pozabim pohvaliti, da za optimistično razpoloženje poskrbijo naši vaditelji, ki so vedno prijazni, simpatični in pripravljeni za pomoč, če se kateri vaja malce zalomi.  Želim si le, da bi  se  še dolgo  tako  družili!

Milena - BalaBit

GiBit zajec BalaBit

Z veseljem hodim na FitBit; prijetno vzdušje, dobri trenerji, premišljena vadba za celo telo.

Renata - FitBit

GiBit zajec BalaBit

Rada hodim na vadbo, ker s tem naredim nekaj zase, za svojo kondicijo in dobro počutje. Sami se mi ne bi dalo delati vaj, v družbi pa je vse lažje in bolj prijetno.

Metka - BalaBit

Zahvalila bi se celotni ekipi od trenerjev naprej in seveda Roku, ki skrbi za vse nas, da smo o vsem obveščeni tako na treningih kot preko e-maila. Res se trudite celotni team, ki dela na tem, da smo tekači zadovoljni.

Tina - Tek