Semi osebno trenerstvo na prostem – AKCIJSKA ponudba

Z aprilom pričenjamo z novo vadbo. Semi osebno trenerstvo na prostem je prava vadba za tiste, ki želite trenirati v majhnih skupinah po individualiziranem programu, hkrati pa biti na svežem zraku. Semi-osebno trenerstvo je oblika treninga, ki temelji na osebnem pristopu. Vsak vadeči trenira po individualiziranem programu, ki je popolnoma prilagojen njegovim sposobnostim in ciljem. Prav tako vsak vadeči dobi prilagojen program treningov, ki jih lahko izvaja samostojno. Vadba se od osebnega trenerstva loči po tem, da istočasno vadi največ 3-5 vadečih, vsak po svojem programu. Velikost skupine trenerju omogoča osebni pristop in nadzor nad vadečimi. Posledično je vadba cenovno ugodnejša od osebnega trenerstva, ob enem pa zagotavlja dobro vzdušje v skupini. Vadba v majhnih skupinah je odličen kompromis med osebnim trenerstvom in skupinsko vadbo.

 

OB PRIJAVI NA SEMI OSEBNO TRENERSTVO prejmete tudi

GiBit - Bistvo je gibanje

1x/TEDEN TRENING NA ENI IZMED PREOSTALIH NAŠIH VADB

Poleg semi osebnega trenerstva lahko brezplačno obiskujete katerokoli preostalo našo vadbo na prostem 1x/teden. Izbirate lahko med CardiBitom, FitBitom, tekom ali nordijsko hojo.

GiBit - Bistvo je gibanje

MERITVE TELESNE SESTAVE

Ob pričetku treningov bomo opravili meritve telesne sestave, s pomočjo katerih bomo trenerji dobili še boljši vpogled v vašo trenutno pripravljenost, sami pa boste lahko spremljali vaš osebni napredek, saj bomo meritve ponovili tudi ob koncu 3 ali 6 mesečnega obdobja.

GiBit - Bistvo je gibanje

INDIVIDUALIZIRAN TEDENSKI PRIMER JEDILNIKA

Ob prijavi na semi osebno trenerstvo boste poleg brezplačnega dodatnega treninga in meritev telesne sestave prejeli tudi individualiziran primer tedenskega jedilnika. Jedilnik bo sestavljen glede na vaše želje in cilje (izguba maščobe, pridobivanje mišične mase,...).

Prijave zbiramo do 31.3.

3 MESECI

1 x tedensko
70 EUR/MESEC
  •  

3 MESECI

2 x tedensko
130 EUR/MESEC
  •  

6 MESECEV

1 x tedensko
67 EUR/MESEC
  •  

6 MESECEV

2 x tedensko
123 EUR/MESEC
  •