GiBit Teden dobrot 2017

GiBko si bo tudi letos oblekel kuharski predpasnik, prijel za obrabljeno kuhalnico in nam po vsaki vadbi pripravil slastne dobrote! Tokratni teden (no, malce več kot teden ) dobrot bo potekal od srede, 29. novembra do četrtka, 7. decembra. Skupine bodo vnaprej obveščene, kdaj jih bo GiBko obiskal. Skupaj se bomo družili, načrtovali novoletne zaobljube in se preprosto imeli fajn ! 

 
TEKMOVANJE za NAJ GIBKOVO SKUPINO
V sklopu GiBit tedna dobrot bo za vse naše vadeče tudi tokrat potekalo tekmovanje! Vsaka skupina bo imela nalogo pred ali po vsaki vadbi narediti čimbolj unikatno, smešno, odbito skupinsko fotografijo in / ali posneti krajši odštekan video z glavnim akterjem – GiBkom! Letos bomo še malce začinili zadevo in sicer skupine bodo morale imeti določeno tematiko oz. dress code. Tematiko skupina sama izbere. Če ne boste imeli idej, vam bo z veseljem pomagal naš zajček GiBko. 
Da bodo fotografije / videi res HUDI , priporočamo, da čimprej v skupini določite  “kapetana” in njegovega pomočnika. Ta bi pripravila scenarij in sprejemala predloge od ostalih članov. V nasprotnem primeru bo skupina improvizirala in s tem seveda imela manj možnosti za zmago!
 
Primer tematike je ALPSKO SMUČANJE (spodaj primer fotografije), MORNARJI, RISANKE, URGENCA itd. Skratka skoraj vse, samo da se malce “našemimo” !
 
 PRAVILA TEKMOVANJA:
– fotografija in/ali video mora biti z določeno tematiko,
– na fotografiji / videu mora biti viden GiBko, “uporabite” pa lahko tudi trenerja na vadbi 
– fotografijo / video lahko posname trener, vadeči ali profesionalni studio Branko Đurić Đuro, 
– lahko jo obdelate kakor jo želite,
– uradna fotografija in / ali video mora biti poslan na naslov gibko@gibit.si najkasneje do 10. decembra do 10.10 ure.
 
Glasovanje bo potekalo od ponedeljka 11.12. do ponedeljka 18.12.
 
NAGRADA: Zmagovalce bo GiBko še enkrat bogato pogostil, na kakšen način, pa naj ostane skrivnost ! Poleg tega bomo podelili tudi 3 GiBit majčke tistim, ki bodo glasovali za zmagovalno fotografijo / video in ne bodo udeleženci skupine.  
 
Tekmovanje bo potekalo ločeno, tako da bomo imeli dva zmagovalca in sicer naj FOTOGRAFIJO in naj VIDEO! Skupine lahko tekmujejo v obeh tekmovanjih. 
 
Vse fotografije in videe bomo  objavili na naši Facebook strani, kjer boste vsi imeli možnost glasovati za najboljšo fotografijo / video (kdor nima FB računa bo lahko glasoval preko obrazca za glasovanje).
 

Fotografije s prejšnjih let si lahko ogledate v fotogaleriji spodaj, videe pa na GiBit youtube kanalu –> KLIKNI.