GiBit za podjetja: Novoletni dogodki

Razmišljate, kako v decembru nagraditi sodelavce z zabavo in dogodku dodati povezovalno vsebino? Za vas imamo nekaj predlogov.
 
Samoumevno si želimo in se pričakuje, da bo podjetje v decembru nagradilo uspešno delo zaposlenih z novoletno zabavo. Ponavadi gre za druženje, pojedine in ples. Podjetja, večinoma zaradi pomanjkanja časa, tem dogodkom ne utegnejo dodati vsebine. Kar je škoda, saj je to eden redkih terminov, ko se na enem mestu zbere večina zaposlenih.
 
Tovrstnim dogodkom se lahko doda tudi izobraževalno ali povezovalno noto. Za vodstvo podjetja bi to pomenilo koristno porabo sredstev, za zaposlene pa nepričakovano spremembo in možnost povezovanja s sodelavci. Zagotovo bi tudi vplivalo na večjo udeležbo na novoletnem srečanju.
 
Pri GiBitu imamo pripravljene številne programe za podjetja. Prva vrsta je izobraževalne narave, kjer zaposlenim predstavimo, kako odpraviti vsakodnevne navade, ki slabo vplivajo na njihovo zdravje in posledično na kvaliteto dela. Druga je povezovalne narave, kjer zaposlene vključimo v atraktivne igre in dodamo elemente teambuildinga. Tretja vrsta pa so raznovrstne športne aktivnosti, kjer lahko zaposlene vseh starosti aktiviramo na prostem. Več o naših programih preberite na povezavi.
 
Predlagamo, da nas kontaktirate ob začetku načrtovanja vašega službenega dogodka. Skupaj bomo ugotovili, katere aktivnosti bi najbolj ustrezale vašemu kolektivu in vašemu tipu dogodka.
 
Veselimo se vašega klica!
 
Ekipa GiBit
 
Telefon: 040 331 833
E-Mail: b2b@gibit.si