Pestra zimska GiBitova ponudba

Zima je vse bliže. Vrhove gora je že pobelil sneg, dnevi so kratki in mrzli, nam pa je na vadbah še zmeraj vroče. GiBit vam v zimski sezoni ponuja številne možnosti rekreacije. Mnogo vadb poteka v dvorani, nekatere tudi na prostem, saj nekoliko nižje temperature ne smejo biti izgovor za zimsko spanje.

 

Z GiBitom boste tako v formi skozi celo leto!

 

 

FitBit je celostna športna vadba za moč in vzdržljivost, ki oblikuje telo in izboljša splošno kondicijo. Med treningom delajo vse mišične skupine, kar pomeni visoko porabo kalorij, ki jih poleg same vadbe porabljamo tudi med regeneracijo po treningu, ko prihaja do obnove mišic in tkiv v telesu.

Kdaj in kje?

Ponedeljek 19.00 – 20.00 (OŠ Dravlje)

Sreda 19.00 – 20.00 (OŠ Bičevje)

Četrtek 19.30 – 20.30 (OŠ Dravlje)


CardioBit je trening, kjer z intenzivnimi vajami z lastno težo ves čas dvigujemo srčni utrip na visoko raven. Cardio namreč pomeni srce. Vaje so sestavljene iz različnih hitrih gibanj, šprintov, poskokov in vaj za “core”.

Kdaj in kje?

Ponedeljek 20.00 – 21.00 (OŠ Dravlje)


BodyBit je vadba namenjena krepitvi trupa in povečanju njegove gibljivosti. Gre za funkcionalno krepitev trupa, kjer krepimo trebušne mišice, hrbtne mišice in rotatorje trupa. Te mišice skrbijo za našo pravilno telesno držo.

Kdaj in kje?

Torek 19.30 – 20.30 (OŠ Koseze)


Vadba BalaBit je namenjena moškim in ženskam v starosti 50+, ki si z redno in kvalitetno telesno aktivnostjo želijo okrepiti svoje zdravje. Strokovno načrtovane in vodene vadbe izboljšajo ravnotežje, vzdržljivost, moč, srce in ožilje ter stabilnost telesa.

Kdaj in kje?

Ponedeljek in sreda 19.00 – 20.00 (OŠ Dravlje)


Tek je ena najbolj razširjenih in dostopnih oblik rekreacije. Redno ukvarjanje z njim ima številne pozitivne učinke na naše fizično in psihično počutje.

Kdaj in kje?

Torek 18.00 – 19.00 (Tivoli)


Nordijska hoja je ena najbolj zdravih in naravnih človeških aktivnosti, ki se je razvila iz teka na smučeh. Za razliko od navadne hoje in pohodništva pri nordijski hoji uporabljamo večino mišičnih skupin, kar pomeni, da ima vadba bolj celosten in zdrav učinek na telo: koraki so daljši, viden je odriv s palicami z bolj vzravnano držo.

Kdaj in kje?

Torek  in četrtek 18.00 – 19.15 (Tivoli)

Sobota 9.00 – 10.15 (Koseški bajer)

Sreda 17.30 – 18.45 (Kranj)

Redno potekajo tudi tečaji nordijske hoje.

 

Nordijski tek

Kdaj in kje?

Sobota 10.30 – 11.45 (Koseški bajer)


Odbojka je ena najbolj priljubljenih rekreativnih iger tako pri nas kot drugod po svetu. Med ekipnimi športi z žogo velja za najmanj agresivno in zelo družabno obliko rekreacije. GiBit organizira redne tedenske rekreativne treninge za ženske in moške, ki so sestavljeni iz učenja in izpopolnjevanja tehnike posameznih odbojkarskih prvin, fizične priprave in same igre.

Kdaj in kje?

Torek 20.30 – 22.30 (OŠ Bičevje)

Četrtek 20.00 – 22.00 (OŠ Koseze)

Nedelja 19.00 – 21.00 (OŠ Koseze)

 

Urnih zimskih vadb:

Zimski urnik

Klikni za povečavo!