Pretekli dogodki: Tekaški uvod v pomlad

Tek solin na slovenski obali je s svojo slikovito traso ob morju, vonjem po poletju in s številnimi primorskimi dobrotami služil kot odlična spodbuda za udeležbo na prvih spomladnih tekaških preizkušnjah.
 
Tek Povežimo soline
Številna družba GiBitovih tekačev se je zbrala 18. marca na morju na enem od prvih spomladanskih tekov. Poleg privlačne trase ta tek označuje sproščeno vzdušje brez meritev časa. Organizator je letos pripravil več tekaških dolžin med solinami v Seči in Strunjanu. Kljub manjšemu tekmovalnemu naboju, je organizator teka nagradil najboljših 10 v ženski in moški kategoriji. Lahko se pohvalimo, da je veliko nagrajencev prihajalo iz GiBitovih vrst na čelu z najhitrejšim v moški kategoriji. Naš tekaški trener Peter Kastelic je namreč ponovno zavzel prestol kralja povezovalcev solin. Slike s teka si lahko pogledate v naši fotogaleriji.
 
Mali kraški maraton
Preteklo nedeljo, 25.marca, pa ste lahko GiBit tekače srečali tudi na Krasu na priljubljenem Malem kraškem maratonu. Na malo resnejši preizkušnji v Sežani so se tekači pomerili na 10 ali 21km. Naši tekači so se odrezali odlično in dosegli zelo dobre rezultate. Na zmagovalno stopničko se je na 10km spet povzpel naš trener Peter Kastelic. Slike naših GiBitovcev smo zbrali v fotogaleriji.
 
Vsem tekačem čestitamo za uspešen štart v novo tekaško sezono! Želimo vam veliko uspehov v prihodnje in predvsem čimveč lepih športnih doživetij.
 
Vaši GiBit trenerji